Onlinespill og moro

Det finnes nesten ikke grenser for hva man kan spille på nettet. I dag kan man rett og slett gamble om det aller meste.

Det finnes flere nettsider som har samlet en rekke ulike måter å spille på, og på den måten kan du enkelt få oversikt over hvilke alternativer du har og gjerne hvor mye penger som kan vinnes.

Spilleautomater eller poker

Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva man kan gamble om på nett i dag. De mest klassiske variantene er spilleautomater, som det finnes en rekke ulike varianter av. Kjente og kjære for oss nordmenn er gjerne Mega Joker, Jackpot 6000 og Super Nudge 6000, eller lignende varianter av disse spilleautomatene. Flere nettsider frister med gratis spinn, og på den måten kan du prøve deg frem og finne den spilleautomaten du synes er kul!

Andre kjente varianter av nettgambling er poker, og her finnes det alternativer for alt fra nybegynnere til de skikkelig proffe som spiller på internasjonalt nivå. Noen steder blir du tilbudt å øve deg med «lekepenger» før du er klar for å spille mot andre og kanskje vinne store beløp! Det finnes turneringer på alle nivåer. Finn ditt nivå, og spill med likesinnede.

Online gambling

En verden av gambling på nett

Utforsk ulike typer spill, som roulette, blackjack, baccarat, skrapelodd eller bingo. Skrapelodd er enkel moro som følger det samme prinsippet som loddene du kjøper i butikken. På typiske bettingsider kan du satse penger på det aller meste mellom himmel og jord. Det mest vanlige er sportsresultater, for eksempel å tippe sluttresultatet i en fotballkamp, men man kan også satse penger på hvem som vinner Eurovision Song Contest eller på hvem som går videre i talentkonkurranser.

Spill det du vil

Har man en PC, kan man være underholdt i flere timer med gambling på nett, både med gratisspill så vel som spill der du kan satse penger. Spill noen kroner på spilleautomater, slå i hjel noen timer med bingo, eller øv deg på å bli veldig god i poker. Gambling på nett er veldig populært blant nordmenn i alle aldre, og det er akseptert i alle samfunnslag.